Elektrische fiets via lease-a-bike

Lease-a-bike is een van de grootste lease aanbieders. Ze bieden lease aan in Duitsland én in Nederland.

Lease-a-bike logo

Lease-a-bike via je werkgever

Bij lease-a-bike loopt de lease altijd via de werkgever. Jou werkgever kan zo fiscaal aantrekkelijk aanbieden dat je met je fiets naar het werk kunt. De fiets uitzoeken doe je bij ons in de winkel.

Hoe werkt lease-a-bike?

  • In onze winkel kun je proefrijden en geven wij je advies. Heb je de juiste fiets gevonden? Dan vullen wij voor jouw de gegevens in.
  • Jij en je werkgever geven beide akkoord, waarna je een code ontvangt in je e-mailbox.
  • Met de code haal je bij ons de fiets op.

Onderhoud bij lease-a-bike

Bij lease-a-bike kun je kiezen of je onderhoud deels of geheel betaald wilt. Wij raden aan onderhoud helemaal inclusief te doen. Reden is dat het onprettig is verrast te worden als de onderhoudskosten een keer boven het beperkte bedrag uitkomen. Met all-in onderhoud komen er nooit kosten bij.

Kopen aan het einde van de leaseperiode

Aan het einde van de leaseperiode kun je jouw elektrische fiets voordelig overnemen. De leasemaatschappij doet een aanbod, die altijd erg aantrekkelijk is. Zo kun je voordelig de fiets overnemen om er mee door te rijden. Je kunt natuurlijk ook het aanbod afwijzen en opnieuw een nieuwe fiets nemen via lease.

Lease calculator

Op de website van lease-a-bike staat een calculator die laat zien wat de kosten zijn van jouw leasefiets. Wij kennen de uitzonderingen en details en kunnen je hier ook over adviseren in onze winkel.